Nieuws

Van der Kolk Zetten houdt u op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van landbouwmechanisatie. Wilt u meer informatie? Bel 0488 - 45 16 42 of stuur een bericht.

Nieuwe T5

Nieuwe T5

New Holland T5 AutoCommand

 

Naast dat de New Holland T5 AutoCommand een hagelnieuwe bak krijgt, is er nog meer nieuws te melden! De tractorserie is voortaan niet meer leverbaar met de 3,4 liter F5C FPT TIER 4B motor (die blijft wel voorbehouden aan de ElectroCommand-modellen) maar met de 4,5 liter NEF FPT Stage 5 motor. En het mooie is dat deze krachtige motor met een compleet onder de motorkap geïntegreerd uitlaatgasnabehandelingssysteem zo gemaakt is dat ook de Italiaanse FederUnaComa onder de indruk was en hiervoor een award heeft gegeven. Door de compacte afmetingen van het nabehandelingssysteem blijft er voor de bestuurder veel zicht naar voren over en ook de wendbaarheid van de tractor heeft er niet op ingeboet.

 

De FPT 4,5 liter motor is uitgerust met alle componenten om aan de strengste emissie-eisen van Stage 5 te voldoen. Zo zit er een Diesel Oxidatie Catalysator (DOC) op, is de motor uitgerust met een Selective Catalytic Reduction (SCR) systeem met AdBlue-injector en ten slotte een Clean Up Catalysator (CUC) om de laatste restjes verkeerde gassen uit de uitlaatgassen te filteren. Met het zogenaamde Hi-eSCR2-systeem behoeven er geen onderdelen gedurende de levensduur van de tractor vervangen te worden, wat de operationele kosten ten goede komt.

 

De New Holland T5 AutoCommand-reeks komt er in 4 varianten met als topmodel de T5.140 AutoCommand met 140 pk en dat is dus 20 pk meer dan de huidige New Holland T5.120 met ElectroCommand transmissie. De reeks bestaat uit:

  • New Holland T5.110 AutoCommand
  • New Holland T5.120 AutoCommand
  • New Holland T5.130 AutoCommand
  • New Holland T5.140 AutoCommand

Ten slotte zal de New Holland T5 AutoCommand-serie ook leverbaar worden met een nieuwe cabine en nieuw interieur! En dat zal zeker de grotere mensen onder ons aanspreken! Deze nieuwe cabine is een afgeleide van de T6 Horizon cabine en het interieur komt overeen met de SideWinder-armleuningbediening. Ook is, zoals we van New Holland inmiddels gewend zijn, het topmodel uit de reeks, de T5.140 AutoCommand, leverbaar in Blue Power-kleurstelling.

New Holland Agriculture - bedrijfslogo